Arhitectural

Gerom SA proceseaza geamuri pentru: pereti cortina – fatade sticla, geam termopan ( geam termoizolant ), luminatoare sticla, cupole sticla, balcoane sticla, copertine sticla, usi exterioare din sticla, usi rotative din sticla.

Gerom SA, furnizeaza o gama larga de produse pentru domeniul arhitectural / constructii avand o legatura strans cu furnizorii de sticla din domeniu. Specialistii nostrii va pot oferii consultanta pentru alegerea tipului de geam optim necesar proiectului Dvs.

Experienta detinuta si tehnologia utilizata in alte domenii decat in domeniul arhitectural, ne permit sa venim cu solutii neconventionale in domeniul prelucrarii sticlei pentru constructii:  geamuri termoizolante monocamerale si bicamerale, geamuri structurale si semistructurale, geamuri lipite pe rama, geamuri termoizolante cu jaluzele incorporate, geamuri serigrafiate de mari dimensiuni.

Ca solutii unice pe piata din Romania, producem geamuri securizate curbate, geamuri termoizolante curbate, geamuri laminate securizate curbate, geamuri cu retele de incalzire, geamuri anticondens.

 

Pereti Cortina - Fatade Sticla
Geam Termopan

Luminatare Sticla
Balcoane Sticla

Luminatare Sticla
Balcoane Sticla

Luminatare Sticla