Aragazuri

Gerom SA are o buna experienta in productia de geamuri  de serie pentru industria electrocasnicelor, fiind unul din principalele domenii de activitate in care suntem furnizori pentru producatorii de renume mondial.

Pentru industria electrocasnicelor furnizam geamuri speciale in functie de tipul fiecarui produs pentru aragazuri si  cuptoare de gatit ce lucreaza la temperaturi mari de pana la 250 de grade Celsius.

Principala caracteristica a acestor tipuri de geamuri, o reprezinta pelicula prezenta pe una din suprafete, ceea ce confera o bariera termica intre mediul extern si mediul de lucru. Geamurile cu pelicula Low-E raspund eficient acestui tip de soc termic, asigurand o buna izolare si rezistenta mecanica prin securizare.

Compania noastra poate prelucra, serigrafia si securiza la un inalt nivel de calitate asigurat de catre certificatul de calitate ISO 9001. Pentru aceasta industrie, Gerom SA produce usa cuptor serigrafiata in doua culori, interioare atermice si panouri de control.

Ca si produs nou al companiei noastre, venim in intampinarea cererii din piata prin realizarea plitelor din geamuri speciale de 6 si 8 mm, serigrafiate conform design-ului de produs  si cu decupaje complexe.

Liniile noastre tehnologice sunt special proiectate pentru asigura o productivitate marita raspunzand astfel exigentelor marilor producatori din industrie.