Balcoane Sticla

Balcoane Sticla

Balcoanele din sticla sunt solutii arhitecturale  inovative ce creaza impresia unui spatiu larg oferind vizibilitate maxima si apropiere de natura si mediul inconjurator, putand fii utilizat ca si o extinderea a biroului sau living-ului.

Balcoanele din sticla sunt ideale atat pentru cladirile rezidentiale cat si pentru fatadele marilor cladiri datorita rezistentei in timp si a intretinerii usoare.

Mai mult de atat, balcoanele de sticla impreuna cu pardoselile din sticla au devenit puncte de atractie in cladirile foarte inalte din intrega lume tocmai datorita impresiei create de plutire lasate vizitatorilor.

In functie de dimensiunile, pozitia balconului, sistemul constructiv al cladiri  si optiunile clientului, se pot furniza solutii de realizare si montaj a balcoanelor din sticla si chiar a pardoselilor.

Ca si masura de siguranta, in functie de proiect vi-se furnizeaza cele mai bune solutii de realizarea geamurilor prin productia de geamuri laminate securizate cu doua , trei sau chiar patru foi de geam de diverse dimensiuni, geamuri ce pot avea diverse prelucrari ( gauri pentru montaj, serigrafiere, prelucrari ale cantului, etc ).