Geam Termopan

Producator Geam Termopan

Geam Termopan

Gerom SA este unul din principalii producatori geamuri termopane ( geamuri termoizolante ) din tara avand ca produse de acest tip: Geam Termopan Reflexiv, Geam Termopan Duplex, Geam Termopan Clar, Geam Termopan Low E, Geam Termopan Colorat in Masa, Geam Termopan Curbat;

Geamul termopan este produs pe linia automata de ultima generatie, LENHARDT BYSTRONIC.

Bagheta de aluminiu indoibila, fara coltare,  umpluta automat cu desicant ( sita moleculara), elimina astfel pierderea de gaz argon. Gazul argon se introduce automat pe linia de presare. Gradul de umplere cu gaz argon este de  minim 90%.

Sticla utilizata la linia de geam termopan este de  dimensiuni Jumbo (6000×3210 mm), este produsa de: Saint-Gobain, AGC (Glaverbel),  Guardian, Pilkington. Masa de taiere geam duplex (laminat) prelucreaza geam cu grosime maxima de 12 mm ( 6 + 6 mm).

Kitul tiocolic bicomponent, butilul, bagheta de aluminiu, sita moleculara sunt produse de lideri mondialii din domeniu.

In dependenta de tipul profilului si a metodei de fixare a geamului termoizolant se produc geamuri termopane : geam termopane semistructurale ­ si geamuri termopane structurale ( geam termopan a carui sigilant secundar este cu silicon rezistent UV).

Toate geamurile termopane au marcaje CE.