Geamuri Autocare / Autobuze

Geamuri pentru Autobuze / Autocare

Din experienta cu marii producatori din aceasta industrie, gama de produse din sticla destinata sectorului mijloacelor de transport in comun rutiere ( autobuze, autocare, microbuze, etc), trebuie sa asigure confortul termic si siguranta pasagerilor pe intreaga durata a utilizarii lor.

Gerom SA este singura companie din Romania ce produce parbrize de dimensiuni mari destinate autobuzelor sau autocarelor, datorita ultimei investitii in cuptorul de curbare gravitationala GlassRobots – Finlanda – 2008.

Pentru suportul productiei parbrizelor de dimensiuni mari am achizitionat si o linie serigrafica Kera Glass – Italia ce poate serigrafia geamul la dimensiunea maxima de 2200×3300 mm.

Pentru geamurile laterale, compania noastra produce geamuri curbate securizate  termoizolante cu sisteme de culisare in diferite configuratii si structuri.

Un produs inovativ ce completeaza kit-ul de geamuri pentru autocare / autobuze il reprezinta geamul sofer cu sistem de incalzire si culisare.

Pentru sporirea confortului termic, folosim geamuri cu transmisia luminii reduse ( gama VG ),  fapt ce duce la un consum scazut de carburant datorita cresterii barierei termice.