Geamuri Structurale

Geamuri Structurale

Fatada prezentata ca o structura continua, fara rame si profile, fixata pe un schelet rezistent este o noua tendinta in arhitectura moderna. Aceste fatade confera cladirilor un aspect avangardist tinandu-se cont de imbinarea geamului cu metal, avand si proprietati excelente atat la control solar, cat si antistatic.

In dependenta de tipul profilului si a metodei de fixare a geamului termoizolant se produc geamuri termoizolante : semistructurale ­ si structurale (geam termoizolant a carui sigilant secundar este cu silicon rezistent UV).

Detalii Geamuri Structurale

Detalii Geamuri Lipite pe ramaCerintele tot mai ridicate ale proiectantilor fata de coeficientii ca Factor Solar , Transmisia Luminii, coeficientul de transfer termic K, care controleaza confortul din interiorul cladirii au stat la baza dezvoltarii unor produse noi de catre producatorii de sticla. Astfel, in prezent se utilizeaza tot mai mult geamuri cu mai multe depuneri speciale, care controleaza acesti coeficienti.

Departamentul tehnic Gerom S.A. se afla in stransa legatura cu producatorii de sticla si va sta la dispozitie cu consultanta tehnica de specialitate.

Geamurile structurale sau decalate sunt utilizate atat in domeniul arhitectural cat si in domeniul electrocasnicelor ( vitrine frigorifice ) si auto.