Referinte

Lansare “Geam Securizat Curbat”

Posted by:

Lansare “Geam Securizat Curbat”

GEROM Buzau, unul dintre cei mai mari producatori de produse din sticla cu traditie de peste 40 de ani in prelucrarea sticlei a finalizat cea de a doua mare investitie . Cuptorul de geam securizat curb plaseaza compania Gerom printre primii producatori de geam securizat curb la nivel european fiind unic in Romania si Europa de Est.

Cu exact un an in urma pe 1 iunie 2007 Compania Gerom a inaugurat prima mare investitie constand intr-o sectie moderna de geam termoizolant. Tehnologia de pregatire si asamblare a geamului termoizolant este o tehnologie “curata”, nepoluanta iar utilajele si liniile tehnologice achizitionate in urma cu un an sunt cele mai moderne linii de fabricate la nivel european si mondial.

A doua etapa a investitiei, reprezinta lansarea oficiala a liniei de productie de geam securizat curb. Aceasta sectie a beneficiat de o reabilitare a spatiului si utilaje noi de productie TAMGLASS (Finlanda) in valoare de peste 2.3 milioane de euro.Acesta poate procesa toate tipurile de geam existente, cum ar fi: geam float clar, colorat in masa, Low-E si serigrafiat, cu grosimi cuprinse intre 3,1 – 6.0 mm. Permite prelucrarea foilor de geam de dimensiuni maxime: 2400 x 1500 mm si minime 350 x 200 mm. Raza de curbura minima fiind 1000 mm si maxima infinit.

Odata cu lansarea acestui nou cuptor, GEROM incepe si productia de geam termoizolant din geam securizat curb, un alt produs unic in Romania.

Cu aplicatii principale in constructii, industria auto, industria mobilei si electrocasnice Geamul Securizat Curbat se defineste ca fiind un produs de o importanta majora si cu un pronuntat impact vizual.

Diversele utilizari ale produsului in constructii ajuta arhitectii sa dezvolte proiecte prin care poate induce publicului notiunea de geam curb in estetica urbana.

Unicitatea produsului pe piata din Romania si datorita pozitiei geo-strategice a Companiei Gerom, confera un raport calitate-pret greu de egalat de catre procesatorii de geam din Europa .

0


About the Author:

Add a Comment