Referinte

Lansare “Parbrize Dimensiuni Mari”

Posted by:

Lansare “Parbrize Dimensiuni Mari”

Compania Gerom SA, ca principal furnizor de geamuri pentru industria auto, anunta lansarea cuptorului pentru productia de parbrize de dimensiuni mari si a noii linii de serigrafiere.

Evenimentul a avut loc in data de 07.11.2008 la sediul societatii din Aleea Industriilor, Nr. 1-3, Buzau.

Noul cuptor permite realizarea de parbrize de dimensiuni mari (2100 x 3300 mm) pentru autobuze, camioane si vehicule speciale. Noua linie de serigrafiere pentru geamuri de dimensiuni mari realizeaza aplicarea emailului pe sticla prin doua procedee: sita serigrafica si rulouri.

Cu ajutorul acestor investitii, GEROM devine un furnizor de inalta clasa pentru principalii producatori din industria auto(OEM). Totodata, parbrizele de dimensiuni mari, completeaza gama de produse adresata principalilor distribuitori de geamuri auto pentru piese schimb(AGR).

Pentru productia la un standard inalt al calitatii conform reglementarilor internationale, noul cuptor beneficiaza de control automatic pentru incalzire, curbare si racire.

Geamul duplex realizat de GEROM reprezinta un produs de o calitate superioara certificat de experienta si profesionalismul specialistilor nostri.

1


About the Author:

Discussion

  1. admin  aprilie 1, 2011

    test comentatriu

    (reply)

Add a Comment