Referinte

Lansarea Liniei de Geam Termoizolant

Posted by:

Lansarea Liniei de Geam Termoizolant

Gerom Buzau revine in atentia mediului de afaceri local si regional. In anul 2007 s-au derulat investitii de peste 4 milioane de euro. O prima etapa a investitiei este motivul intalnirii de astazi si anume lansarea oficiala a liniei de productie de geam termoizolant. Aceasta sectie a beneficiat de o reabilitare a spatiului si utilaje noi in valoare de peste 2,2 milioane de euro. Noua sectie de productie de la Gerom S.A., complet modernizata. Utilajele de ultima generatie in domeniu achizitionate din Germania si Elvetia, respecta normele de securitate a muncii impuse de Uniunea Europeana. Gerom a investit atat in tehnologie “curata” total nepoluanta dar si in asigurarea conditiilor de munca.

Gerom creaza locuri noi de munca, prin aceasta investitie 30 de buzoieni au un loc de munca motivat, existand posibilitatea ca numarul acestora sa creasca considerabil.

Tehnologia de pregatire si asmblare a geamului termoizolant este o tehnologie “curata”, nepoluanta iar utilajele si liniile tehnologice achizitionate sunt cele mai moderne linii de fabricate la nivel european si mondial.

Gerom isi propune ca prin acest program de investitii, sa exploateze oportunitatile de piata legata de trendul ascendent al consumului de geam termoizolant in constructii si in special a utilizarii geamurilor low’e, control solar, securizat in structura geamului termoizolant.

Oportunitatea de piata este sustinuta si de noile reglementari pe plan national si european, reglementari care specifica cerintele minime de eficienta energetica. Cladirile bine izolate din punct de vedere termic consuma mai putina energie, asigura conditii de confort mai bune si reduc gradul de poluare a mediului inconjurator. In acest context se impune o preocupare din ce in ce mai mare pentru solutiile de modernizare a cladirilor care sa conduca la o mai buna eficienta energetica. Initiat de catre guvern, programul de reabilitare termica a locuintelor, pe termen lung, impune inlocuirea ferestrelor obisnuite cu tamplarie termoizolanta care asigura un transfer termic mult mai mic.

O caracteristica specifica societatii Gerom, recunoscuta de clientii actuali, o reprezinta flexibilitatea: capabilitatea de a produce si livra in timp scurt si de a se adapta rapid la modificarile solicitate de client dar si profesionalismul oamenilor. Un alt avantaj al Gerom il reprezinta noua instalatie de geam securizat, geam din ce in ce mai mult folosit pe piata constructiilor si certificarea sistemului de management al calitatii conform ISO9001/2000, inclusiv pentru fabricarea geamului termoizolant.

Principalul obiectiv al Gerom este de a redeveni lider in prelucrarea geamului. Pana la sfarsitul anului Gerom finalizeaza investitia intrun cuptor de curbare si securizare unic in Romania.

Lansare Linie Productie Geam TermpoanLansare Linie Productie Geam TermpoanLansare Linie Productie Geam TermpoanLansare Linie Productie Geam TermpoanLansare Linie Productie Geam TermpoanLansare Linie Productie Geam TermpoanLansare Linie Productie Geam TermpoanLansare Linie Productie Geam TermpoanLansare Linie Productie Geam Termpoan

0


About the Author: