Mese si Blaturi din Sticla

 Mese si Blaturi din Sticla

Mese si Blaturi din Sticla

Mese si Blaturi din Sticla  | Mobilierul din sticla este o alegere eleganta, care se potriveste cu aproape orice fel de design. Avantajele sticlei sunt multiplele forme pe care le poate lua, impresia de spatiu pe care o creeaza, dar si aspectul modern pe care il da unei camere. Sticla poate fi îmbinata cu aproape orice fel de material, astfel pot fi realizate mese de cafea ori etajere din sticla transparenta de diferite culori.

Pentru a obţine un efect de oglindire este recomandat să folosiţi sticla obisnuita, alba sau translucida, iar daca doriţi sa accentuaţi anumite suprafete folositi sticla colorata. Un design care pune în evidenta sticla si da o nota de eleganta camerei este cel in care se foloseste sticla neagra in combinatie cu piese deschise la culoare. Tehnica moderna propune mobilier din sticla (  Mese si Blaturi din Sticla ) cu diferite texturi – care imita ape curgatoare, roci neregulate sau cristale naturale-si serigrafierea cu diverse modele diverse modele.

Gerom SA, prin tehnologia pe care o detine, furnizeaza solutii pentru producerea de mese si blaturi din sticla, prin metodele de prelucrare ale cantului, decupaje in sticla, serigrafieri, securizare – curbare.

Mese si Blaturi din Sticla 2Mese din Sticla