Pereti Cortina – Fatade Sticla

Pereti Cortina - Fatade Sticla

Gerom SA vine in intampinarea arhitectilor, constructorilor si tamplarilor oferind cele mai bune solutii in producerea geamurilor termoizolante si a geamurilor structurale pentru proiectele arhitecturale de realizare a fatadelor din sticla si a peretilor cortina.

Pe langa tehnologie si know-how  in producerea geamurilor arhitecturale, compania noastra are experienta in derularea proiectelor arhitecturale oferind consultanta specifica fiecarui proiect in parte indiferent de producatorul sticlei sau de tipul de proiect: cladiri de afaceri, hoteluri, proiecte rezidentiale, showroom-uri, etc.

Ca si solutii arhitecturale inovative va putem oferii geamuri termoizolante curbate realizate din geamuri curbate securizate, geamuri termoizolante curbate decalate si geamuri serigrafiate / emailate de mari dimensiuni.

Fatade Sticle

Fatada din sticla este in prezent o solutie inovativa care imbunatateste nu numai apectul estetic a unei constructii, dar asigura si o protectie fonica, termica, acces îmbunatatit la lumina zilei, oferind in acest mod interiorului o atmosfera placuta si pastrarea unei temperaturi optime.

Fatada se poate deschide sau glisa, intrucat cele mai multe solutii constructive ofera aceasta posibilitate realizand astfel legatura cu piscina sau gradina din fata casei in mod natural. Datorita conductivitaţii termice reduse, sticla este un material ce ofera o buna protectie impotriva excesului de caldura vara, si frig iarna, neavand in acest fel nici un rival din partea nici unui alt material, din punct vedere al izolarii termice.

Pereti Cortina

Peretii cortina sunt fatade moderne ce ofera minunate calitati atat de izolare termica si fonica, cat si de design si stil. Sunt o solutie pentru banci, birouri, centre comerciale, inchiderea unor spatii interioare.

Sistemele de pereti cortina sunt formate din:

  • sistem structural propriu constituit din montanti (elemente verticale) si rigle distantier/traverse (elemente orizontale);
  • panouri montate pe sistemul structural propriu si care pot fi: panouri transparente din sticla (fixe sau mobile) sau panouri opace;
  • dispozitive de prindere, fixare, etansare si finisare (piese speciale, garnituri si chituri);
  • geamuri termoizolante.

Avantajele peretelui cortina sunt multiple: aspect deosebit cladirilor, asamblare facila si rapida, flexibilitate si rezistenta la
factorii de mediu, izolare fonica si termica, intretinere usoara, culori diverse.