Vitrine Comerciale

Vitrinele comerciale pe langa rolul functional de racire au si rolul de prezentare si atragere atentiei clientilor catre produsele alimentare prezentate. Pentru buna functionare si mentinere a temperaturii constante, alegerea tipului de geam potrivit pentru mentinerea barierei termice este facuta de catre echipa de specialisti in R&D a companiei noastre.

Ca standard se folosesc geamurile termoizolante in a caror componenta este necesar prezenta a unui sau a doua geamuri cu pelicula Low-E. Pentru vitrinele care lucreaza la temperaturi negative se folosesc geamuri bicamerale cu sistem de incalzire. Tot in sprijinul mentinerii barierei termice se utilizeaza pe langa geamurile speciale si bagheta tip “warm edge”.

Pentru anumite modele de vitrine comerciale frigorifice  spatiul si designul impun folosirea geamului securizat curbat.

Experienta acumulata si tehnologia inovatoare detinuta permit realizarea unei game complexe de produse inclusiv pentru industria frigorifica, producand geamuri termoizolante curbate securizate mono si bicamerale.

Vitrinele comerciale frigorifice sunt diversificate ca forma de prezentare si caracteristici putand fi vitrine verticale sau orizontale ce au  in componenta geamuri plane sau curbe.