Vitrine Verticale

Vitrinele frigorifice verticale se remarca prin folosirea pe foaia frontala a geamului termoizolant a unui model serigrafic complex ce amplifica identitatea produsele prezentate. Serigrafia poate sa fie realizata cu mai multe culori sau cu etch imitation, perimetrala sau cu un design grafic ce face parte din identitatea vizuala a unui brand.

Serigrafia se realizeaza prin procedeul sitei serigrafice, procedeu prin care se asigura acuratetea designului grafic prin plotarea deseneulor CAD pe hartie de calc, film reprografic sau celuloid. Prin prelucrarea desenelor grafice se pot crea  zone cu puncte de raster prin care se pot reproduce elementele grafice complexe aplicate pe geamul securizat.

Un tip nou de produs folosit din ce in ce mai mult in aceasta industrie ( in ultima perioada), il reprezinta geamul cu tratamentul anti fog – caracteristica principala fiind aceea de a impiedica formarea condensului dupa deschiderea usilor, ramand astfel vizibile produsele expuse pe intreaga perioada a utilizari.